Talentenboomhut
Kindercoaching - gezinscoaching - workshops - Relax Kids
Over Katrien
Over Katrien

Ik ben Katrien Van Campenhout. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb 13 jaar met hart en ziel lesgegeven in de 1ste en 2de graad SO. Na twee burn-outs besefte ik hoe belangrijk het is mijn eigen hart, gevoel, ritme en intuïtie te volgen. Ik ging doen waar mijn hart het meest blij van werd: kinderen laten ontdekken wie ze werkelijk zijn.

Toen ik in aanraking kwam met de visie van Luk Dewulf op talenten, wist ik dat ik zijn opleiding tot Talentenfluisteraar moest volgen. Door op zoek te gaan naar wat wel al lukt en waar de positieve energie zit, zal het zelfvertrouwen, de weerbaarheid en de veerkracht van kinderen EN volwassenen groeien.

Want door je talenten te kennen en hier mee aan de slag te gaan, ervaar je flow, krijg je veel meer energie, ontdek je je missie en ben je gelukkiger. Je leven is meer in balans. Dit is mijn grootste wens voor iedereen. Door je talenten te kennen ga je zelfverzekerder door het leven en geef je kinderen een stevige basis voor de toekomst mee.

Kinderen kopiëren gedrag. Ze kijken op naar de volwassenen om zich heen. Als die volwassenen (ouders, leerkrachten, familie...) zich goed voelen en zelfzeker zijn, krijgen de kinderen op deze manier heel veel wijsheid mee. Vandaar ik ook aan de slag ga met de ouders en de leerkrachten. Mijn droom is dat iedereen ontdekt wie hij/zij werkelijk is om zo krachtiger in het leven te staan.

Contact

Zit je met een vraag of wens je meer informatie, dan ontvang ik die graag per mail.
Dat doe je gemakkelijk door onderstaand contactformulier. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Liefs, Katrien

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Gsm-nummer:
Je bericht:
© Katrien Van Campenhout
Broekstraat 54B
3294 Diest
katrien@talentenboomhut.be
0483/70.48.46
BTW: BE 0702 853 288
Ondernemingsnummer: 0702 853 288
Argenta: BE59 9733 5301 1326